FUNDA MAKELAAR SCHIEDAM
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

- (0)

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Industrieweg 155 Rotterdam

Industrieweg 155 Rotterdam Industrieweg 155 Rotterdam Industrieweg 155 Rotterdam Industrieweg 155 Rotterdam Industrieweg 155 Rotterdam Industrieweg 155 Rotterdam Industrieweg 155 Rotterdam Industrieweg 155 Rotterdam
Industrieweg 155 Rotterdam Industrieweg 155 Rotterdam Industrieweg 155 Rotterdam Industrieweg 155 Rotterdam Industrieweg 155 Rotterdam Industrieweg 155 Rotterdam Industrieweg 155 Rotterdam Industrieweg 155 Rotterdam
Industrieweg 155 Rotterdam
Bedrijfsruimte te huur Rotterdam Spaanse Polder
€ 7.000,00
 
Multifunctionele bedrijfsruimte geschikt voor meerdere doeleinden. Het object is gelegen aan de Industrieweg- hoek Bornissestraat op het bedrijventerrein “Spaanse Polder” te Rotterdam.

Algemeen
De bedrijfsruimte is uitermate geschikt voor diverse logistieke doeleinden en opslag.

Locatie
Het object is gelegen op bedrijventerrein Spaanse Polder, met een oppervlakte van 190 ha het grootste stedelijke bedrijventerrein van Nederland. De Spaanse Polder wordt afgescheiden door de Rijksweg A20 richting Hoek van Holland en ligt ten zuiden van bedrijventerrein Noord-West. Via Noord-west is er een directe aansluiting op de Rijksweg A13 richting Delft.

Bereikbaarheid
De locatie is per auto uitstekend bereikbaar via afslag 12 van de rijksweg A20. De bedrijfsruimte is tevens per openbaar vervoer zeer goed bereikbaar daar de bushalte zich op loopafstand bevindt.

Bedrijfsoppervlakte
De totale oppervlakte is ca. 2250 m² en onderverdeeld in:
- 1750 m² begane grond.
- 500 m² entresol.

Voorzieningen
- Twee overheaddeuren 5.40 x 3.80 (b x h)
- Overheaddeur 3.40 x 3.80 (b x h)
- Kantoorruimte.
- Pantry.
- Verwarming.
- Verlichting.
- Toiletten.
- Entresolvloer
- Daglichttoetreding door middel van lichtstraten.

Parkeren
Voldoende parkeergelegenheid (gratis) langs de openbare weg en tegenover gelegen Bornissehaven.

Huurprijs
€ 7.000,- per maand exclusief BTW.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties ter verrichten. Indien niet geopteerd kan worden voor BTW belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Servicekosten
Huurder dient zelf zorg te dragen voor leveringscontracten met de gewenste nutsvoorzieningenleveranciers (Gas, water en elektra)

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

Huurbetaling
Vooruit per maand te voldoen.

Zekerheidsstelling
Huurder dient een bankgarantie te stellen, dan wel een waarborgsom te voldoen ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met het bedrag aan BTW.

Huurperiode
5 jaar + 5 optiejaren. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Aanvaardingsdatum
In overleg, op korte termijn mogelijk.

VERHUURD

Deze vrijblijvende informatie is met zorg samengesteld, voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard. De opgegeven maten zijn indicatief. Als bedrijfsmakelaar werken wij in opdracht van de verhuurder. Bij Brussé Vastgoed bent u als huurder geen bemiddelingskosten (courtage) verschuldigd.
Adres
Industrieweg 155
Plaats
3044 AS Rotterdam
Gemeente
Rotterdam
Buurt
Spaanse Polder
Ligging
Bedrijventerrein
Balkon
Bergruimte
Centrale Verwarming
Garage
Hal
Open keuken
Tuin