Lübeck 20 Barendrecht

Te huur in Barendrecht: Representatieve bedrijfsruimte met twee parkeerplaatsen

€ 1.500,00

 

Multifunctionele bedrijfsruimte met entresol, welke onderdeel uitmaakt van een bedrijfsverzamelcomplex gelegen aan de Lübeck op bedrijventerrein "Vaanpark II" te Barendrecht.

Locatie
Bedrijventerrein “Vaanpark II” te Barendrecht. In de directe omgeving zijn diverse andere aansprekende bedrijven gevestigd o.a. Ikea, Karwei, Praxis en Volvo dealer De Jong.

Bereikbaarheid
Bedrijvenpark Vaanpark is bijzonder goed bereikbaar. Het ligt direct aan de snelweg A29 (Rotterdam - Zierikzee) en via afrit 20 zit u in een mum van tijd op Vaanpark. De A15 (Europoort - Nijmegen) en het Vaanplein bevinden zich op nog geen kilometer afstand.

Oppervlakte
Ca. 135 m² bedrijfs-/opslagruimte op de begane grond.
Ca. 35 m² entresol.

Voorzieningen
- monoliet afgewerkte betonvloer (vloerbelasting ca 1500 kg/m)
- overheaddeur.
- vrije hoogte ca. 6,0 m2
- verlichting middels opbouwarmaturen.
- verwarming middels gasgestookte heater.
- geïsoleerde lichtstraat in het dak.
- toilet.

Parkeren
Bij de bedrijfsunit behoren 2 parkeerplaatsen.

Huurprijs
€ 1500,- per maand exclusief BTW.

Servicekosten
Huurder dient zelf zorg te dragen voor leveringscontracten met de gewenste nutsvoorzieningen leveranciers (Gas, water en elektra)

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

Huurbetaling
Vooruit per maand te voldoen.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. In geval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Zekerheidsstelling
Huurder dient een bankgarantie te stellen, dan wel een waarborgsom te voldoen ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met het bedrag aan BTW.

Huurperiode
5 jaar + 5 optiejaren. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Aanvaardingsdatum
In overleg, op korte termijn mogelijk

Deze vrijblijvende informatie is met zorg samengesteld, voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard. De opgegeven maten zijn indicatief. Als bedrijfsmakelaar werken wij in opdracht van de verhuurder. Bij Brussé Vastgoed bent u als huurder geen bemiddelingskosten (courtage) verschuldigd.

Adres
Lübeck 20
Plaats
2993 LK Barendrecht
Gemeente
Barendrecht
Buurt
Vaanpark II
Ligging
Bedrijventerrein
Balkon
Bergruimte
Centrale Verwarming
Garage
Hal
Open keuken
Tuin