Rotterdamseweg 394 Delft

Aan de Delftse Schie gelegen bedrijfsruimte met kantoor te huur

€ 15.000,00

 

Multifunctioneel bedrijfsgebouw met een representatieve entree. De bedrijfsruimte is deels in gebruik en ingericht als "clean room" of “lab” ruimte met buitenterrein en gelegen aan de Rotterdamseweg 394 te Delft. Het object zelf kenmerkt zich door de monumentale schoorsteen welke een onderdeel is van het pand.

Locatie
De Rotterdamseweg is een doorgaande weg van Delft naar Rotterdam en gemakkelijk te bereiken vanaf de A-13, afslag Delft-Zuid, nabij de TU-wijk en het nieuwe bedrijventerrein "Technopolis".

Bereikbaarheid
De Rotterdamseweg is vanaf de A-13 (Den Haag-Rotterdam) afslag DelftCentrum (bij IKEA) én de afslag Delft-Zuid (TU-Delft) goed te bereiken. Vliegveld Rotterdam-The Hague Airport is gelegen op zo'n 10 minuten met de auto. Voor het object is een bushalte voor de lijnen 129 en 201. Er is een directe verbinding met centraal station Delft, Rotterdam en Schiedam. Station Delft-Zuid ligt op loop-/fietsafstand.

Oppervlakte
- Cleanroom/ lab: ca. 600 m²  
- Bedrijfsruimte naast cleanroom/ lab: ca. 200 m²
- Omliggende bedrijfsruimte rondom cleanroom/ lab ca. 250 m²
- Kantoor begane grond ca. 50 m²
- Kantine 1e verdieping ca. 30 m²
- Entresol voor opslag etc. ca. 425 m²
 
 Totaal: ca. 1.555 m²

 Buitenterrein: Ca. 300 m² buitenterrein aan de rechterzijde van het gebouw.

Opleveringsniveau
Volgens opgave van de eigenaar voldoet de cleanroom/ lab aan ISO 146441 en kan worden opgeleverd in klasse/categorie 6-8. De ruimte zal worden opgeleverd in huidige staat, het onderhoud van de cleanroom/ lab is voor rekening van huurder.

Voorzieningen
- cleanroom/lab ter grootte van ca. 600/800 m²
- luchtbehandeling met Hepa filters (Holland Heating)
- warmtewisselaar
- koelmachine
- demiwater systeem
- compressor, perslucht (Atlas Copco)
- gebouwbeheerssysteem
- brandmeld-ontruimingsinstallatie
- alarminstallatie
- luchtsluis
- goederenlift
- toiletten
- moderne pantry
- kantoorruimte
- toilet

Parkeren
Er bevinden zich 12 parkeerplaatsen op eigen terrein voor de deur van het gehuurde.

Huurprijs
€ 15.000, - per maand exclusief BTW, inclusief de parkeerplaatsen.

Servicekosten
Nader overeen te komen met verhuurder. Huurder dient zelf zorg te dragen voor leveringscontracten met de gewenste nutsvoorzieningenleveranciers.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

Huurbetaling
De huurprijs en het eventuele voorschot servicekosten inclusief de BTW dienen tegelijk en bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. In geval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW belaste huur.

Zekerheidsstelling
Huurder dient een bankgarantie te stellen, dan wel een waarborgsom te voldoen ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met het bedrag aan BTW.

Huurperiode
5 jaar + 5 optiejaren. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Datum van oplevering
In overleg, op korte termijn mogelijk.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. 

Adres
Rotterdamseweg 394
Plaats
2629 HH Delft
Gemeente
Delft
Buurt
Bedrijventerrein Rotterdamseweg-zuid
Ligging
Bedrijventerrein
Balkon
Bergruimte
Centrale Verwarming
Garage
Hal
Open keuken
Tuin
Bijlagen: