Willemskade 5A Schiedam

Bedrijfsruimte met kantoorruimte te huur in Schiedam

€ 3.350,00

 

Multifunctionele bedrijfsruimte met kantoor gelegen op de begane grond aan de Willemskade te Schiedam. Het object is direct gelegen aan de Westerhaven. De bedrijfsruimte is geschikt voor verschillende doeleinden en opslag.

Algemeen
De bedrijfsruimte is toegankelijk via een loopdeur en een overheaddeur, tevens is de ruimte te bereiken via een aan de achterkant gelegen overheaddeur. De naastgelegen kantoorruimte is voorzien van een eigen ingang.

Locatie
De ligging is ideaal nabij het centrum van Schiedam, op loopafstand van winkels, de Nieuwe Haven en de Plantage, het grootste stadspark van Nederland.

Bereikbaarheid
Het object is per auto uitstekend bereikbaar, binnen vijf autominuten bereikt u de uitvalswegen van Rotterdam. De bedrijfsruimte is tevens per openbaar vervoer goed bereikbaar daar de bushalte zich op loopafstand bevindt.

Bedrijfsoppervlakte
De totale oppervlakte is ca. 730 m² en onderverdeeld in:
- Bedrijfsruimte ca. 650 m² vloeroppervlakte, lengte ca. 50,05 meter
- Kantoorruimte ca. 80 m² 

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte en het kantoor zal worden opgeleverd in de huidige staat en is voorzien van onder andere:
- Overheaddeuren.
- Pantry.
- Toilet.
- Douchecabine.
- Verwarming.
- Verlichting.

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid aan de voor- en achterzijde van de bedrijfsruimte. In de directe omgeving is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Huurprijs
€ 3.350,- per maand exclusief BTW.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties ter verrichten. Indien niet geopteerd kan worden voor BTW belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Servicekosten
Huurder dient zelf zorg te dragen voor leveringscontracten met de gewenste nutsvoorzieningen leveranciers (Gas, water en elektra)

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

Huurbetaling
Vooruit per maand te voldoen.

Zekerheidsstelling
Huurder dient een bankgarantie te stellen, dan wel een waarborgsom te voldoen ter grootte van twee maanden.

Huurperiode
3 jaar + 3 optiejaren. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Aanvaardingsdatum
In overleg, op korte termijn mogelijk.

VERHUURD 

Deze vrijblijvende informatie is met zorg samengesteld, voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard. De opgegeven maten zijn indicatief. Als bedrijfsmakelaar werken wij in opdracht van de verhuurder. Bij Brussé Vastgoed bent u als huurder geen bemiddelingskosten (courtage) verschuldigd.

Adres
Willemskade 5A
Plaats
3114 CM Schiedam
Gemeente
Schiedam
Buurt
Noletbuurt
Ligging
Schiedam-Zuid
Balkon
Bergruimte
Centrale Verwarming
Garage
Hal
Open keuken
Tuin