FUNDA MAKELAAR SCHIEDAM
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

- (0)

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

BOG verkopen - verhuren

Bedrijfs onroerend goed verkopen of verhuren?

Brussé Vastgoed adviseert u graag bij verkoop en verhuur van bedrijfsmatig en commercieel vastgoed. Wij bemiddelen bij aanschaf of verkoop van bedrijfsruimte, bedrijfshallen, kantoren, winkels en rendabele beleggingsobjecten. Door de jarenlange ervaring als bedrijfsmakelaar bent u verzekerd van professionele verkoop- en verhuurbegeleiding. Onze bedrijfsmakelaars kunnen u adviseren bij het bepalen van de juiste koop- huurprijs en natuurlijk doen wij ons uiterste best om de meest geschikte koper of huurder voor u te vinden.

Aanbieden van het bedrijfsobject
In een persoonlijk gesprek bespreekt u met onze bedrijfsmakelaar uw wensen en verwachtingen. De makelaar komt bij u langs voor een geheel vrijblijvende opname en foto's van het bedrijfsobject te maken. Bij verhuur wordt er besproken welke eisen u stelt aan de potentiële huurder.

Presentatie
- Op de locatie worden er makelaarsborden met te koop / te huur opgehangen.
- Wij maken een fotoreportage van het aangeboden object.
- Het object wordt kosteloos op onze website geplaatst.
- Promotie door advertentiecampagnes.
- Actieve marketing verkoop/verhuur via social media.

Bezichtiging
Wij brengen u van tevoren op de hoogte als wij een bezichtiging inplannen. Deze zullen in overleg met u plaatsvinden. Na de bezichtiging laten wij u even weten hoe het gegaan is.

Acceptatie (verhuur)
Besluit u de huurder te accepteren? Uw potentiële huurder wordt gecontroleerd op identiteit en kredietwaardigheid.

Huurovereenkomst (verhuur)
Voor de huurovereenkomst wordt het meest recente model kantoorruimte en overige bedrijfsruimte, of winkelruimte en overige bedrijfsruimte met de daarbij behorende algemene bepalingen van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) opgesteld.

Sleuteloverdracht (verhuur)
Na tekening van de huurovereenkomst vindt de sleuteloverdracht plaats. De bedrijfsmakelaar controleert samen met de huurder het object en stelt een inspectierapport op. De huurder wordt door de makelaar uitgebreid geïnformeerd over hun rechten en plichten.

Courtage (verhuur)
Wij werken op basis van no cure no pay. Alleen wanneer wij een huurder voor uw bedrijfspand vinden brengen wij een eenzijdige courtage in rekening bij de opdrachtgever. Bij verhuur hanteren wij als fee één maand huur exclusief btw.

Wilt u meer weten over verkoop of verhuur van uw bedrijfs onroerend goed en een afspraak maken? Bel of mail ons voor een afspraak.