FUNDA MAKELAAR SCHIEDAM
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

- (0)

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

BOG verkopen - verhuren

Bedrijfs onroerend goed verkopen of verhuren?

Brussé Vastgoed adviseert je graag bij verkoop en verhuur van bedrijfsmatig en commercieel vastgoed. We bemiddelen bij aanschaf of verkoop van bedrijfsruimte, bedrijfshallen, kantoren, winkels en rendabele beleggingsobjecten. Door de jarenlange ervaring als bedrijfsmakelaar ben je verzekerd van professionele verkoop- en verhuurbegeleiding. Onze bedrijfsmakelaars kunnen je adviseren bij het bepalen van de juiste koop- huurprijs en natuurlijk doen wij ons uiterste best om de meest geschikte koper of huurder te vinden.

Aanbieden van het bedrijfsobject
In een persoonlijk gesprek bespreek je met onze bedrijfsmakelaar de wensen en verwachtingen. De makelaar komt bij je langs voor een geheel vrijblijvende opname van het bedrijfsobject te maken. Bij verhuur wordt er besproken welke eisen je stelt aan de potentiële huurder(s)

Presentatie
- Op de locatie worden er makelaarsborden met te koop / te huur opgehangen;
- Het object wordt kosteloos op onze website geplaatst;
- Promotie door advertentiecampagnes;
- Actieve marketing verkoop/verhuur via social media.

Bezichtiging
Wij brengen je van tevoren op de hoogte als wij een bezichtiging inplannen, deze zullen in overleg plaatsvinden. Na de bezichtiging laten wij altijd even weten hoe het is verlopen.

Acceptatie (verhuur)
Besluit je om de huurder te accepteren? De potentiële huurder(s) worden gecontroleerd op identiteit en kredietwaardigheid.

Huurovereenkomst (verhuur)
Voor de huurovereenkomst wordt het meest recente model kantoorruimte en overige bedrijfsruimte, of winkelruimte en overige bedrijfsruimte met de daarbij behorende algemene bepalingen van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) opgesteld.

Sleuteloverdracht (verhuur)
Na tekening van de huurovereenkomst vindt de sleuteloverdracht plaats. De bedrijfsmakelaar controleert samen met de huurder het object en stelt een inspectierapport op. De huurder wordt door de makelaar uitgebreid geïnformeerd over hun rechten en plichten.

Courtage (verhuur)
Wij werken op basis van no cure no pay. Alleen wanneer we een huurder voor je  bedrijfspand vinden brengen we een eenzijdige courtage in rekening bij de opdrachtgever. 

Meer weten over verkoop of verhuur van bedrijfs onroerend goed?
Neem gerust contact met ons op of mail ons voor een afspraak.