FUNDA MAKELAAR SCHIEDAM
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

- (0)

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Huis verkopen

Verkoop woning Schiedam | Waardebepaling

Brussé Vastgoed helpt je graag bij het verkopen van je huis in Schiedam. We kunnen je adviseren bij het bepalen van de juiste verkoopprijs en natuurlijk doen we ons uiterste best om een goede prijs voor jouw woning te krijgen.

Aanbieden van de koopwoning
De makelaar komt bij je thuis voor een geheel vrijblijvende woningopname en prijsadvies. Als je de woning via ons kantoor wilt verkopen ontzorgen wij je, er wordt een opdracht tot dienstverlening opgesteld, verder regelen we alles tot en met de overdracht bij de notaris.

Voor een representatieve presentatie van de woning zoals, een virtuele tour, foto’s, video, plattegronden en het inmeten van de woning worden deze uitbesteed aan een professioneel vastgoedpresentatie bureau. We zorgen voor een uitgebreide plaatsing op Funda met een goede omschrijving zodat de woning echt in het oog springt!

Presentatie
- Er worden makelaarsborden met te koop opgehangen;
- Op Funda en Pararius wordt voor een mooie presentatie gezorgd;
- De koopwoning wordt kosteloos op onze website Brussé Vastgoed geplaatst;
- De woning wordt gepromoot door middel van advertenties op diverse websites;
- Naast de gebruikelijke verkooptools maken we tevens gebruik van social media.

Bezichtiging
Wij brengen je van tevoren op de hoogte als wij individuele bezichtigingen inplannen, deze zullen in overleg plaatsvinden. Naar wens wordt er een sleutelverklaring opgesteld en een reservesleutel afgegeven voor de bezichtigingen. Na de bezichtigingen laten we altijd even weten hoe deze verlopen zijn.

Koopovereenkomst
Voor de koopovereenkomst wordt het meest recente model zelfstandige woonruimte en algemene bepalingen van de ROZ opgesteld. Het is mogelijk om bepaalde voorwaarden in de overeenkomst op te nemen.

Courtage
Wij werken op basis van no cure no pay. Alleen wanneer wij een koper voor de woning vinden brengen we courtage in rekening bij de verkoper.

Zijn er nog vragen, laat het gerust even weten