FUNDA MAKELAAR SCHIEDAM
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

- (0)

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Voorwaarden huurwoning

Huurwoning voorwaarden - Huurhuis - Huurvoorwaarden - Huren

Voorwaarden huurwoning:
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning bij Brussé Vastgoed gelden onderstaande voorwaarden welke door onze opdrachtgevers worden gehanteerd.

Inkomensnorm:
Dit kan per woning verschillen. Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen minimaal 3 – 4 x de kale huurprijs dient te bedragen. Een tweede inkomen wordt over het algemeen voor de helft meegerekend. Indien aantoonbaar mogen bonussen, 13e maand, vakantiegeld en andere toelagen worden meegerekend bij het inkomen. In geval van zelfstandigen en uitzendkrachten gelden andere normen, deze worden per aanvraag beoordeeld.

Documenten:
Kopie geldig legitimatiebewijs (voor- en achterzijde)
Kopie salarisstroken van de afgelopen drie maanden.
Kopie bankafschriften waaruit blijkt dat het salaris is gestort.
Ingevulde werkgeversverklaring met firmastempel en vermelding recente datum.
Verklaring van huidige verhuurder (verhuurdersverklaring) of verklaring van de hypotheekverstrekker.
Uittreksel basisregistratie personen (BRP)

De aangeleverde stukken worden op echtheid gecontroleerd, hierbij wordt gekeken naar uw kredietwaardigheid en betalingsgedrag in het verleden. Een negatieve kredietcheck leidt tot afwijzing. Bij een huurovereenkomst op twee namen vragen we aan beide huurders bovenstaande documenten. De door u verstrekte gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Huurperiode:
Huurovereenkomsten van woningen worden aangegaan voor minimaal één jaar en stilzwijgend per maand verlengd, met uitzonderingen van huurovereenkomsten voor bepaalde of onbepaalde tijd.

Onderverhuur:
Het is niet toegestaan om de woning of een gedeelte daarvan onder te verhuren zonder vooraf schriftelijke toestemming van verhuurder.

Toewijzing huurwoning:
Als u een woning wilt huren en er zijn meerdere gegadigden hanteren we het principe 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt' de uiteindelijke keuze is aan de verhuurder van de woning. Over de reden van afwijzing kan niet worden gecorrespondeerd.

Huurtoeslag:
De hoogte van de huurprijs en uw persoonlijke financiële situatie is bepalend of u voor huurtoeslag in aanmerking komt. Bij tijdelijke woonruimte, onzelfstandige woonruimte en huurwoningen met een kale huurprijs boven € 879,66 ontvangt u geen huurtoeslag. De regels inzake huurtoeslag kunt u nakijken op de website van de Belastingdienst.

Inschrijven:

Bij Brussé Vastgoed is het mogelijk om je in te schrijven voor een huurwoning, door je inschrijving kan er geen recht op toewijzing van een huurwoning worden ontleend. Inschrijven huurwoning