FUNDA MAKELAAR SCHIEDAM
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

- (0)

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Verhuren

Woning verhuren - Huurwoning

Brussé Vastgoed helpt je graag bij het verhuren van je woning. We kunnen je adviseren bij het bepalen van de juiste huurprijs en natuurlijk doen we ons uiterste best om de meest geschikte huurder voor je te selecteren.

Aanbieden van de huurwoning
De makelaar komt bij je thuis om een geheel vrijblijvende woningopname van de woning te maken. Er wordt besproken welke eisen je stelt aan de potentiële huurder(s)

Presentatie
- Er worden makelaarsborden met te huur opgehangen;
- Op Pararius en Funda wordt voor een mooie presentatie gezorgd;
- De huurwoning wordt kosteloos op onze website Brussé Vastgoed geplaatst;
- Woonruimte wordt gepromoot door middel van advertenties op diverse websites;
- Naast de gebruikelijke verhuurtools maken we tevens gebruik van social media.

Bezichtiging
Wij brengen je van tevoren op de hoogte als wij een bezichtiging inplannen. Deze zullen in overleg plaatsvinden. Na de bezichtiging laten we altijd even weten hoe het gegaan is.

Acceptatie
Besluit je de huurder te accepteren? De gegevens van de potentiële huurder(s) worden gecontroleerd op identiteit, kredietwaardigheid en een eventuele verhuurdersverklaring wordt opgevraagd.

Huurovereenkomst
Voor de huurovereenkomst wordt het meest recente model zelfstandige woonruimte en algemene bepalingen van de ROZ opgesteld. Het is mogelijk om bepaalde voorwaarden in de overeenkomst op te nemen.

Sleuteloverdracht
Na tekening van de huurovereenkomst vindt de sleuteloverdracht plaats. De makelaar controleert samen met de huurder(s) de woning en stelt een inspectierapport op. De huurder(s) worden door de makelaar uitgebreid geïnformeerd over hun rechten en plichten.

Courtage
Wij werken op basis van no cure no pay. Alleen wanneer wij een huurder voor de aangeboden woning vinden brengen we een eenzijdige courtage in rekening bij de opdrachtgever. 

Zijn er vragen waarmee we je kunnen helpen? Laat het gerust even weten...