FUNDA MAKELAAR SCHIEDAM
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

- (0)

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Verhuren

Woning verhuren - Huurwoning

Brussé Vastgoed begeleidt u graag bij het verhuren van uw woning. Wij kunnen u adviseren bij het bepalen van de juiste huurprijs en natuurlijk doen we ons uiterste best om de meest geschikte huurder voor u te selecteren.

Aanbieden van de huurwoning
De makelaar komt bij u thuis voor een geheel vrijblijvende woningopname en foto's van de woning te maken. Er wordt besproken welke eisen u stelt aan de potentiële huurder.

Presentatie
- Er worden makelaarsborden met te huur opgehangen.
- Wij maken een fotoreportage van het aangeboden object.
- Op Funda wordt voor een mooie presentatie gezorgd.
- Uw huurwoning wordt kosteloos op onze website Brussé Vastgoed geplaatst.
- De woonruimte wordt gepromoot door middel van advertenties op diverse websites.
- Naast de gebruikelijke verhuurtools maken we tevens gebruik van social media.

Bezichtiging
Wij brengen u van tevoren op de hoogte als wij een bezichtiging inplannen. Deze zullen in overleg met u plaatsvinden. Na de bezichtiging laten we u even weten hoe het gegaan is.

Acceptatie
Besluit u de huurder te accepteren? Uw potentiële huurder wordt gecontroleerd op identiteit, kredietwaardigheid en een eventuele verhuurdersverklaring wordt opgevraagd.

Huurovereenkomst
Voor de huurovereenkomst wordt het meest recente model zelfstandige woonruimte en algemene bepalingen van de ROZ opgesteld. Het is mogelijk om bepaalde voorwaarden in de overeenkomst op te nemen.

Sleuteloverdracht
Na tekening van de huurovereenkomst vindt de sleuteloverdracht plaats. De makelaar controleert samen met de huurder de woning en stelt een inspectierapport op. De huurder wordt door de makelaar uitgebreid geïnformeerd over hun rechten en plichten.

Courtage
Wij werken op basis van no cure no pay. Alleen wanneer wij een huurder voor uw woning vinden brengen we een eenzijdige courtage in rekening bij de opdrachtgever. Bij verhuur hanteren wij als fee één maand huur exclusief btw.

Als u nog vragen heeft, staan wij u uiteraard graag te woord.