OVERSCHIESEWEG 152 SCHIEDAM (VERHUURD)
Stella Fietsen huurt ca. 600 mruimte voor een Stella E-bike testcenter. Stella fietsen is in de loop der jaren uitgegroeid tot landelijke specialist in elektrische fietsen. Stella fietsen verkoopt elektrische fietsen van Nederlandse kwaliteit wat geheel in eigen beheer wordt ontwikkeld.
RODENBURGSTRAAT - ZESTIENHOVENSEKADE ROTTERDAM (VERKOCHT)
Namens opdrachtgever bemiddelde Brussé Vastgoed bij de verkoop van het beleggingspand gelegen aan de Zestienhovensekade- hoek Rodenburgstraat te Rotterdam.
BETTOWEG 27 SCHIEDAM (VERHUURD)
Reclassering Nederland huurt ca. 640 mkantoorruimte en buitenterrein op de begane grond, gelegen aan de Bettoweg in de Spaanse Polder te Schiedam.
JOHAN WILLEM FRISOSTRAAT - PRINS FREDERIK HENDRIKSTRAAT (VERKOCHT)
Namens een relatie heeft Brussé Vastgoed bemiddeld bij de verkoop van een beleggingsobject, bestaande uit meerdere verhuurde woningen en een commerciële ruimte te Rotterdam.
KOMMIEZENLAAN 34 SCHIEDAM (VERHUURD)
Toolstation Schiedam huurt ca. 350 m2 bedrijfsruimte gelegen op een zichtlocatie langs de Rijksweg. Toolstation is een winkelketen gespecialiseerd in gereedschappen en bouw- en klusmaterialen voor bedrijven en particulieren.
HOOGSTAAT 157 SCHIEDAM - HOOGSTRAAT 157A SCHIEDAM (VERKOCHT)
Brussé Vastgoed heeft namens opdrachtgever bemiddeld bij de verkoop van het beleggingsobject. 

 
GIESSENWEG 67 ROTTERDAM (VERHUURD)
Kroon Kozijn Rotterdam huurt ca. 470 m² showroom / kantoorruimte gesitueerd op de eerste verdieping in een bedrijfsverzamelgebouw. Deze representatieve ruimte is gelegen op een zichtlocatie langs de Rijksweg A20.
BORNISSESTRAAT 2 ROTTERDAM (VERHUURD)
BOUWAF Aannemer huurt ca. 375 mbedrijfsruimte op de begane grond. De bedrijfsruimte is gelegen op het bedrijventerrein Spaanse Polder, het grootste stedelijke bedrijventerrein van Nederland.